Mainos
Mainos

Kolme naista bikineissä – mutta löydätkö kuvasta jotain erikoista?

Ensinäkemältä kuva on viattoman oloinen. Kolme naista ostoksilla bikineissään. Mutta lähempi tarkastelu osoittaa, että kuvassa on jotain, joka on kaukana viattomasta.

Tarkkasilmäinen Imgur-käyttäjä JarJarDrinks lisäsi sivustolle kuvan kolmesta naisesta, joihin miesten huomio taatusti kiinnittyy.

Kuvassa bikineihin sonnustautuneet naiset ovat viattomasti kassalla ostoksiaan tehden. Mutta näetkö kuvassa jotain erikoista?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mikään ei paranna kesälookia niin kuin oikeuden määrämä nilkkamonitori..." kuuluu Imgur-käyttäjän kirjoittama kuvateksti.

Niinpä niin, keskimmäisen tytön jalassa komeilee todellakin nilkkamonitori. Yllättävä kuva on kerännyt Imgur-sivustolla reilun viikon aikana yli 370 000 näyttökertaa.

"Kiitos, kun huomautit tuosta. Sanoisin, että 90 prosenttia meistä ei katsellut hänen nilkkojaan", vitsaili käyttäjä nimeltä Spookyactionman.

"Tuo peittää melkein enemmän ihoa kuin hänen bikininsä", ihmetteli puolestaan Elbart-niminen käyttäjä.

Lähde: DailyMail

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme