Mainos
Mainos

Koskettava ensitapaaminen videolle: vankeudessa ja yksinäisyydessä elämänsä viettäneet karhut ystävystyvät heti

Ruskeakarhut Milcho ja Gosho pelastettiin kuudentoista vuoden jälkeen ankarista oloista ja yksinäisyydestä. Koskettava ensitapaaminen teki niistä heti ystävyksiä. 

Millaista olisi elää kuusitoista vuotta yksin pienessä sellissä ilman yhtäkään ihmiskontaktia? 

Kaksi ruskeakarhua, Milcho ja Gosho, elivät kuudentoista vuoden ajan pienissä betoniselleissä Bulgariassa. Vuonna 2014 ne vihdoin saatiin lahjoitusten avulla siirrettyä parempiin oloihin ja noin vuosi siirron jälkeen eläimet tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa.  

Tällaisissa oloissa karhut elivät ennen pelastamistaan. Huom. ei herkimmille. Jos video ei näy, näet sen täältä. 

Ennen tapaamista karhuja piti totuttaa uuteen elämäänsä. Villieläimiin erikoistuneen Wildwood Trust -järjestön asiantuntijat ovat työskennelleet eläinten hyvinvoinnin ja mielenterveyden eteen, jotta ne voidaan saattaa yhteen ilman pelkoa, että ne vahingoittavat toisiaan. 

– Pelastetut karhut ovat eäneet ilman minkäänlaista kontaktia muihin eläimiin. Siksi niitä ei ollut helppoa esitellä toisilleen, mutta eilen he vihdoin tapasivat ja lämmin ystävyys heräsi heti eläinten välille, villieläimiin erikoistuneen Youtubessa julkaistun videon yhteydessä kerrotaan. 

Karhut olivat viimeiset eläimet, jotka pelastettiin kommunismin aikaiselta tarhalta. Se oli perustettu ylimistön metsästyshuviksi. 


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme