Mainos
Mainos

Kuusivuotias englantilaispoika kuoli yllättäen nukkuessaan – muistoa kunnioitettiin kauniilla tavalla

Tuhannet ihmiset ovat ottaneet osaa tempaukseen, jonka tarkoituksena on kunnioittaa yllättäen jouluna kuolleen pojan muistoa.

Erään englantilaisperheen joulunvietto sai pahimman mahdollisimman lopun, kun jouluaatonaaton aamuna vanhemmille selvisi, että heidän lapsensa ei hengittänyt. 

Tanssimista rakastanut kuusivuotias Daniel Harris oli kuollut täysin yllättäen nukkuessaan, eikä mitään ollut enää tehtävissä. Nyt pojan surun murtama perhe ja ystävät haluavat kunnioittaa pojan muistoa tanssilla, jota Daniel olisi heidän mukaansa taatusti rakastanut. Perhetuttu Helen Auld kertoo tanssiliikkeen viestittävän pojan vanhemmille tukea läpi vaikean ajan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Daniel oli poika, jota ei koskaan nähty ilman suurta hymyä. Hän rakasti elämää, jalkapalloa ja musiikkiaan. Hän rakasti myös dab-tanssia! pojan kunniaksi perustetulla Facebook-sivustolla kerrotaan. 

Dab-tanssissa perusideana on kääntää päätä kyynärtaivetta kohti. 

Sosiaalinen media onkin viime päivinä täyttynyt lukuisten ihmisten kuvista, joita he ovat jakaneet hashtagilla #dab4Daniel.

Vanhemmille osoitettu tuki ei ole jäänyt ainoastaan sosiaalisen median varaan, sillä viime lauantaina ennen Nottingham Panthersin jääkiekkopeliä koko jäähalli osoitti heille tukensa tämän tanssiliikkeen muodossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: BBC

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme