Mainos
Mainos

Koskettavat kuvat pikkupojasta halaamassa arkkua särkevät sydämen: ”Miksei äiti nuku minun vierelläni?”

Kuvat viisivuotiaasta pojasta äitinsä arkun äärellä särkevät sydämesi.

NTD Television kertoo Khayne Kheian Naelgas Castrosta, jonka äiti menehtyi noin vuosi sitten hieman sen jälkeen, kun oli synnyttänyt Khaynen pikkuveljen. Viisivuotias filippiiniläispoika vietiin äitinsä hautajaisiin, jossa pieni poika ei kyennyt ymmärtämään, mitä äidille oli tapahtunut.

Poika veti tuolin nukkuvalta näyttävän äidin arkun viereen, halasi arkkua ja kysyi: "Miksei äiti nuku minun vierelläni?"

Sukulaisten kerrotaan olleen hukassa sen suhteen, kuinka selittää pikkupojalle, että tämän äiti oli kuollut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voi katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Synnyttävän äidin menehtyminen ei ole tavatonta Filippiineillä . NTD Televisionin mukaan vuonna 2014 synnytyksen aikana kuoli 99 äitiä 100 000 joukosta, Etelä-Sudanissa puolestaan järkyttävät 2054. Paremman terveydenhuollon maissa, esimerkiksi Japanissa ja Espanjassa, kuolemia sattuu vain 4–5 100 000 joukosta.

Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2015 Suomessa äitiyskuolleisuus oli 3,6 kuollutta äitiä 100 000 elävänä syntynyttä lasta kohden.

***

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme