Mainos
Mainos

Lävähtikö puhelimeen jotain rivoa? Tätä mieltä naiset ovat saamistaan peniskuvista

Brittikyselyyn vastanneista naisista liki puolet kertoi saaneensa peniskuvan, ja suurin osa naisista oli saanut kuvan pyytämättä. Vain harva nainen pitää saamaansa otosta miellyttävänä yllätyksenä.

Moni nainen on saanut esimerkiksi puhelimeensa peniskuvan pyytämättä – tai ainakin tuntee jonkun, jolle näin on käynyt. Uuden YouGovin kyselyn mukaan hurjat 46 prosenttia 18–36-vuotiaista brittinaisista paljastaa saaneensa kuvan peniksestä.

Näistä naisista 89 prosenttia kertoo saaneensa kuvan pyytämättä.

Luvut eivät täsmää

Hassua kyllä, miehet eivät myönnä mitään. Kun miehiltä kysyttiin samaisessa kyselyssä, olivatko he koskaan lähetelleet kuvia peniksestään, vain 22 prosenttia miehistä myönsi niin tehneensä. Ja vain viisi prosenttia miehistä tunnusti lähettäneensä kuvan, vaikkei sitä kukaan ollut pyytänytkään.

Luvut eivät ihan vastaakaan toisiaan. Miehistä osa ei varmaankaan kehdannut kertoa totuutta, mutta voihan myös olla, että tietyt miehet lähettelevät kuvia useille eri naisille, kyselyn toteuttaja spekuloi.

Suurin osa naisista pitää kuvien vastaanottoa ahdistavana

Mutta mitä mieltä naiset sitten ovat härskien kuvien vastaanottamisesta? Vain 13 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista piti kuvan saamista 'miellyttävänä'. Loput kuvailivat oloaan sanoilla 'uhattu' ja 'ahdistunut' sekä kertoivat tilanteen kuvottavan.

Myös MTV Lifestylen Kysy naisilta -juttusarjan naisraati tyrmäsi taannoin peniskuvat. Yksikään naisraadin jäsenistä ei uskonut kuvien kiihottavan vastaanottajaa.

Mielipiteitä on yhtä paljon kuin naisiakin, mutta näiden tulosten perusteella miehen kannattanee tarkistaa naiselta ensin, haluaako tämä intiimikuvan lävähtävän puhelimeensa.

Lähde: Metro

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot