Mainos
Mainos

Liikuttava kuva: 96-vuotias mies syötti Alzheimerista kärsivää vaimoaan treffeillä – "Koko elämäni olen haaveillut noin vahvasta rakkaudesta"

Ravintolassa ohikulkija sattui huomaamaan, kuinka vanha mies syöttää vaimoaan. Tilanteesta syntyi tuhansia liikuttanut kuva.

Love What Matters -sivuston kuvassa mies syöttää vaimoaan. Kuvan sivustolle lähettänyt henkilö kertoo olleensa pikaruokalassa syömässä, kun hän huomasi vanhan parin pöydässä. 

– Ajattelin ”tuo on söpöä” ja jatkoin ateriaani. Sitten katsoin uudelleen, haukkausten välissä, ja huomasin tämän herrasmiehen syöttävän vaimoaan. Koko elämäni olen haaveillut noin vahvasta rakkaudesta. Tämä herrasmies nousi tuolistaan viedäkseen ruoan pois, enkä voinut vastustaa kiusausta kysyä, kuinka kauan hän ja hänen vaimonsa ovat olleet naimisissa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Mies pyysi kysyjää arvaamaan ikänsä; hän myös varoitti, ettei kysyjä saa tahallisesti arvata liian pientä lukua. Lopulta mies kertoi olevansa 96-vuotias. Hänen vaimonsa on 93 ja sairastaa Alzheimeria.

– Tämä oli heidän treffi-iltansa. Hän kertoi myös, että jos he selviytyvät kesäkuuhun asti, he saavat juhlia 75. vuottaan naimisissa!

Lähettäjän mukaan koko elämän eläminen juuri sen ihmisen kanssa, jonka on rinnalleen valinnut, on maailman upein asia.

– Voisiko siunatumpaa paria ollakaan kuin sellainen, jolle näin tapahtuu? Se, että saa jakaa syvän rakkauden ja siteen, joka vain vahvistuu iän myötä, on kaunis asia.

Parin tarina on liikuttanut jo kymmeniä tuhansia ihmisiä.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme