Mainos
Mainos

"Mene sitten naimisiin sen koiran kanssa!" – nainen hylkäsi kosinnan tärkeästä syystä

Intialainen ei suostunut naimisiin, koska sulhaskandidaatti ei pitänyt hänen koirastaan.

Millaisen miehen kosintaan sinä vastaisit kieltävästi? Intialaisen Karishma Walian ratkaisu on herättänyt kohua mediassa. Nainen ei suostunut naimisiin, koska sulhaskandidaatti ei pitänyt hänen koirastaan, kertoo Daily Mail.

Buzzfeed-sivuston mukaan Walian nykyinen ex-kumppani kyseli päätöstä kosinnan suhteen, eikä Walia aikonut suostua, jos koira olisi ongelma. Mies olisi halunnut löytää tilanteeseen ratkaisun, mutta totesi samalla, ettei hänen äitinsä tai hän itse pidä koirista.

Kun Walia kieltäytyi yhteiselosta tämän vuoksi, miehen reaktio oli ärtynyt.

– Oletko tosissasi? Hyvä luoja. Oletko varma päätöksestäsi? Se, että pidät koirista, voi olla väliaikainen vaihe elämässäsi. Me puhumme sinun elämästäsi, mies saarnasi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Walia totesi miehelle, ettei koiran pitäminen ole "väliaikainen päätös", eikä hän aio hankkiutua eroon lemmikistään kenenkään vuoksi.

– Pahoittelen, että sanon tämän. Mutta mene sitten naimisiin sen koiran kanssa, mies vastasi.

Hän kertoi, ettei voinut käsittää lemmikin pitoa tilanteessa, jossa "lemmikki sekoittaa elämää".

– Sinun ei tarvitse olla ylimielinen, vaikka homma ei toiminut välillämme, Walia ilmoitti keskustelun lopuksi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Walia on saanut napakoiden vastaustensa jälkeen useita kannustusviestejä sosiaalisessa mediassa. Moni lukija on samaa mieltä siitä, ettei lemmikki ole "väliaikainen ratkaisu", josta hankkiudutaan eroon elämäntilanteen muuttuessa. Eräs Twitter-käyttäjä jopa kosi naista!

Nämä koirat saivat uuden elämän Suomessa:


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme