Mainos
Mainos

Meryl Streep: Naiset näkevät parisuhteessa enemmän vaivaa

Meryl Streep uskoo naisten tekevän enemmän parisuhteen toimimisen eteen, sillä hänen mukaansa naiset haluavat suhteen toimivan miehiä enemmän.

Näyttelijä Meryl Streep, 63, uskoo naisten investoivan enemmän aikaa ja vaivaa avioliitolleen tai rakkaussuhteelleen, koska he eivät halua parisuhteensa epäonnistuvan. Miehet puolestaan ajelehtivat tähden mukaan enemmän virran mukana, kun rakkauselämästä on kyse.

– Naisilla on enemmän antennit pystyssä. Se on itsensä varjelua, he haluavat parisuhteensa toimivan. Naiset tekevät parisuhteesta uskonnon. He opiskelevat, kuinka pitää suhteesta huolta, kun miehet taas yleistäen eivät, Streep sanoo.

Uudessa elokuvassaan Lemmenlomalla Oscar-voittaja nähdään Tommy Lee Jonesin kanssa Kayn ja Arnoldin rooleissa: 30 vuotta yhdessä olleen keski-ikäisen parin, joiden suhde on niin lässähtänyt, että siihen tarvitaan ammattilaisen apua.

AVA

Lähde: Contactmusic.com

Kuva: Getty Images

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme