Mainos
Mainos

Miehellä nerokas tapa markkinoida itseään: ”Tämä mies elää vuotta 3017”

Miehen vallankumouksellinen tapa markkinoida itseään herätti huomiota somessa.

Kalifornialainen opiskelija, Marissa, 21, törmäsi yökerhossa mieheen, joka antoi naiselle korttinsa ja pyysti tekstamaan. Buzzfeed-sivuston mukaan naisen ensimmäinen reaktio oli heittää kortti menemään.

Marissa kuitenkin päätyi pitämään kortin, eikä katunut päätöstään. Vaikkei mies itsessään tehnyt naiseen vaikutusta, tämän käyntikortti sen sijaan teki.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Marissa twiittasi kuvan miehen antamasta kaksipuoleisesta kortista, jossa on niin miehen kuva kuin kaikki mahdolliset yhteystiedotkin iPhonen näytön mallisesti.  Kortissa on jopa QR-koodi.

"Eilisiltana yökerhossa joku tyyppi ojensi tämän minulle ja käski tekstata. Elämme vuotta 2017, tämä mies elää vuotta 3017", Marissa kirjoitti kuvan saatetekstiksi. Twiitti sai kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Käyntikorttinsa mukaan mies on nimeltään DeMonté Lane, räppärinimeltään Fantastical Carpè.

Lane paljasti Buzzfeedille keikkailevansa Oaklandin alueella Kaliforniassa ja jakavansa korttejaan promotakseen musiikkiaan, ja aloittaakseen keskusteluja naisten kanssa.

Marissan twiitattua kuvan Lanen Instagram-seuraajat kasvoivat räjähdysmäisesti ja mies on saanut lukuisia tekstiviestejä ja soittoja, sillä nainen ei vaivautunut peittämään miehen numeroa kuvasta. Mies siis onnistui kuin onnistuikin kasvattamaan mainettaan korttinsa avulla.

– Kortti on niin toisella tasolla, pitää myöntää, että mies on todella vallankumouksellinen, hän on tulevaisuudesta, Marissa kehuu.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme