Mainos
Mainos

Miehen uskomaton osoitus rakkaudesta – rupesi pikkurillinsä menettäneen vaimon "sijaissormeksi"

Varoitus: Amerikkalaismiehen uskomattoman suloinen rakkaudenteko voi saada sinut kyseenalaistamaan oman parisuhteesi.

Karmiva onnettomuus johti siihen, että Libby Sanders -nimisen naisen pikkurilli piti amputoida viime maaliskuussa. Libbyn aviomies, Matt, päätti osoittaa pikkurillittömälle vaimolleen kuolemattoman rakkautensa erikoisella, mutta sitäkin suloisemmalla tavalla: alkamalla vaimonsa "sijaissormeksi".

Yhdysvaltojen Indianasta kotoisin olevan onnekkaan vaimon Facebook-päivitystä on jaettu jo yli 121 000 kertaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin Libby kirjoitti:

"Tämän ihmisen kanssa menin naimisiin...

Olin lakkaamassa kynsiäni ja sanoin ohimennen, että unohdan aina, ettei minun tarvitse lakata pikkurillin kynttäni vasemmasta kädestäni. Minä yksinkertaisesti unohdan menettäneeni pikkurillini, mutta se on aina pieni pettymys, kun minua siitä muistutetaan. Matt sanoi: "Minä alan sijaispikkurilliksesi. Voit lakata minun pikkurillini sopimaan yhteen sinun kynsiisi koko loppuelämämme ajan."

Ja niin teimme.

En osaa kuvitella ihanampaa, kiltimpää miestä. Sanat eivät riitä kuvaamaan rakkauttamme."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mattin rakkaudenteot eivät ole jääneet vain tähän yhteen kertaan. Mies myös kosi Libbya jo 4,5 kuukauden seurustelun jälkeen ja kasvattaa tämän kanssa nyt viittä lasta, iältään 4–18-vuotiaita. Lisäksi mies myös nimesi jäätelökioskinsa vaimonsa mukaan.

Video: Miten suomalaislapset käsittävät rakkauden?

Lähde: Buzzfeed

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme