Mainos
Mainos

Mies ei saanut seuraa deittisovelluksessa – tajusi ex-tyttöystävänsä koston liian myöhään

Naisten välttelemäksi joutunut Benjamin havaitsi ex-naisystävänsä muokanneen Tinder-kuvaustaan. 

Benjamin-niminen mies ei ollut suosittu Tinderissä. Kukaan ei pitänyt hänen kuvistaan tai halunnut jutella. Syy selvisi myöhemmin, ja selitys naisten käytökselle oli vähintäänkin yllättävä, kertoo Daily Mail.

"Benjamin, 25

Minulla oli tyttöystävä, kunnes hän löysi Tinder-profiilini... Sanon vain, että olen sarjapettäjä ja vietän suurimman osan ajastani katsoen itseäni peilistä. Katselen itseäni ainakin 30 kertaa päivässä. En osaa puhua totta. Minulla ei ole lainkaan huumorintajua ja ylipäätään olen (sensuroitu sana). Mutta plus-puolella: olen oikeasti sinkku nyt!
(Ps. Leidit, jos pidätte panomiehistä, jotka eivät kykene pitämään housuja päällään, tämä mies on teille. Rakkaudella, ex)"

Benjamin havaitsi ex-naisystävänsä muokanneen Tinder-kuvaustaan. Uudessa kuvauksessa Benjaminia kuvattiin huumorintajuttomaksi sarjapettäjäksi, joka haluaa katsella omaa peilikuvaansa 30 kertaa päivässä. 

Benjamin otti tilanteen huumorilla ja kertoi, ettei kanna kaunaa. Hän jopa myönsi pettämisen ja kutsui sitä suureksi virheeksi.

Mies soitti exälleen havaittuaan tämän muokkaukset. Nainen ei voinut uskoa, että Benjaminilla meni niin kauan huomata muutos profiilissaan.

Kaksikko on edelleen puheväleissä.

Suomalaisten seksielämä voi huonosti – mutta miksi? Katso video:


Lähde: Daily Mail

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme