Mainos
Mainos

Mies halusi todistaa, ettei ole pettänyt – joutui kaivamaan roskakoria kahden tunnin ajan

Tämä tarina saa pohtimaan, kuinka pitkälle olisit itse valmis menemään todistaaksesi rakkaallesi olevasi uskollinen.

Daddy Ibadan -nimellä Twitteriä käyttävä mies paljasti tehneensä likaista työtä todistaakseen tyttöystävälleen, ettei ollut pettänyt tätä.

Tyttöystävä alkoi Ibadanin mukaan epäillä kumppaniaan pettämisestä löydettyään pienen muoviroskan tämän hallusta. Tyttöystävä epäili ilmeisesti, että pala oli peräisin kondomin kääreestä, joten Ibadanilla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin lähteä tonkimaan todisteita uskollisuudestaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kaverit, käytin juuri 2 kokonaista tuntia kiistellen ja roskista kaivellen todistaakseni tytölleni, että tämä pala ei ole kondomista", mies päivitti Twitteriin.

Kuvista paljastuukin, että etsintä tuotti tulosta. Tyttöystävän löytämä pala oli nuudeleiden mukana tulevasta maustepussista, ei kondomista. 

Twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja uudelleentwiittauksia. Monen kommentoijan mielestä miehen pitäisi jättää tyttöystävä, joka ei selvästikään luota kumppaniinsa. Toisten mielestä teko oli osoitus tosirakkaudesta.

Totta vai tarua?

Moni kommentoija ei kuitenkaan uskonut tilannetta todeksi, vaan syytti miestä vanhan vitsin uudelleenkierrättämisestä.

Esimerkiksi tämä kuva on kiertänyt pitkään netissä. Senkin yhteydessä viitataan siihen, että poikaystävä on joutunut tonkimaan roskakoria todistaakseen uskollisuutensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme