Mainos
Mainos

Mies paljasti yksityiskohtia pettäjästä – nettikansa metsästää mysteerinaista

Yksityiskohtainen twiitti sai somekansan metsästämään salaperäistä Samanthaa.

Twitter-käyttäjä julkaisi yksityiskohtaisia tietoja ystävänsä kanssa iltaa viettämässä olleesta naisesta. Owen Restall oli kuullut, että Samantha-niminen nainen oli kihloissa Graham-nimisen miehen kanssa, ja oli luultavasti menossa pian naimisiin, sillä oli puuhaillut tuhmia nimenomaan polttareissaan.

Twiitti poistettiin myöhemmin, mutta ei ennen kuin Daily Star oli ehtinyt ottaa siitä kuvakaappauksen.

tw

"Jos nimesi on Graham ja morsiamesi Samantha on polttareissaan Newcastlessa, älä mene naimisiin hänen kanssaan. Hän on peuhaamassa kaverini kanssa Travelodge-hotellissa."

Varoitusta ehdittiin uudelleentwiitata tuhansia kertoja. Hashtag #PrayForGraham eli #RukoillaanGrahaminPuolesta alkoi trendaamaan Twitterissä, kun britit naureskelivat poloisen miehen kustannuksella.

"Tulen tarkistamaan Twitterin vain nähdäkseni, onko tullut mitään päivitystä Grahamin ja Samanthan tilanteeseen. #AntakaaPopcornia"
"Mietin, kuinka Graham ja Samantha tulevat toimeen."
"Löydettiinkö Graham jo? Onko kuvia Samanthasta?"

Eräs Twitter-käyttäjä myös teeskenteli olevansa Graham hulvattomalla tavalla. "Jos etsitte kylmää paikkaa juomillenne, kokeilkaa Samanthan sydäntä! Se on jääkylmä!" mies twiittasi. "Teeskentelin jokaisen orgasmin", mies jatkoi hupaisia twiittejään.

Virallista tietoa Grahamin tai Samanthan löytymisestä ei ole, mutta tällä hetkellä ei ole kovinkaan hyvä olla Samantha-niminen brittinainen.

Video: Näinkin voi käydä, kun jää kiinni pettämisestä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme