Mainos
Mainos

Mistä juontaa monen naisen pelko peppuseksiä kohtaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mistä juontaa monen naisen pelko peppuseksiä kohtaan?" kyselee nimimerkki pate69.

Näin naisraati vastasi

"Siitä, että se sattuu. Ja lisäksi siitä, että pelkää, että kun jotakin menee sisään, niin samalla jotakin tulee ulos (ulostusrefleksi)."
– 29, avoliitossa

"Hmmm… Ensinnäkin siitä, että jos ei käytä liukastetta, se voi olla kuulemma todella kivuliasta. Lisäksi paikka ei tunnu erityisen eroottiselta, vaan lähinnä ällöttää – en osaa yhdistää paskaa ja seksin harrastamista keskenään, vaikka kuinka yrittäisin. En ole siis harrastanut anaaliseksiä, koska koko ajatus tuntuu niin epämiellyttävältä, ettei sitä tee edes mieli kokeilla. Ehkä olen rajoittunut, mutta en halua tehdä sängyssä asioita, jotka ahdistavat."
– 33, avioliitossa

"Pelkään, että se sattuu. Lisäksi ajatus siitä, että takamukseen työnnetään jotain, ei kiihota minua. Lähinnä ajatus tuntuu kivuliaalta ja epämukavalta. Tässäkin kuitenkin pätee "whatever floats your boat" -ideologia: ymmärrän, että muut voivat ajatella toisin, ja tarvittaessa voisin kyllä työntää seksikumppanin takapuoleen jotain, jos hän sitä toivoisi. Jokainen tehköön omalla kehollaan sitä, mitä tahtoo."
– 30, parisuhteessa

”Henkilökohtaisesti? Koska a) se sattuu b) en halua tehdä sitä, sillä se ei kiihota minua. Yleisellä tasolla? Koska sen pelätään sattuvan eikä kaikille ajatus peppuseksistä ole miellyttävä. Kaikkeen ei ole pakko suostua."
– 30, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Yhteystiedot:

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme