Mainos
Mainos

Miten naisen pitäisi tyydyttää miestä kädellä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten naisen pitäisi masturboida miestä kädellä? Mistä tietää, että siinä on huono?" kysyy nimimerkki Justthinkin.

Näin miehet vastasivat

"Mielellään hellästi. Katso miestä, tiedät kyllä."
– 42, sinkku

"Vastaan ensin jälkimmäiseen kysymykseen. Tiedät olevasi huono, jos mies ehdottaa kesken kaiken jotain muuta, tai laukeaminen tuntuu kestävän ikuisuuden. Entä miten teet hyvää käsityötä? Tässä suhteessa miehet eroavat, mutta varma keino on aloittaa hellän hitaasti ja siirtyä siitä rajumpaan vatkaamiseen. Kyllä miehesi kertoo, mikäli meno alkaa olla raastavaa. Eikä pidä unohtaa, että toisella kädellä tehty kivesten hyväily antaa lisämausteen ja vauhdittaa lopputulemaa."
– Herra 47, naimisissa ​​​​​​​

"Tässäpä asia, jossa pätevät universaalit totuudet: kannattaa kuunnella kohdetta ja tulkita tilannetta. Kyllä mies sanoo ja osoittaa jollain tavalla, jos kyseinen aktiviteetti ei tunnu jostain käsittämättömästä syystä hyvältä, ja varmasti myös huomaat, jos hän siitä nauttii. Ja mikä tärkeintä, ei ainakaan kannata stressata millään tavalla tällaisesta asiasta."
– 36, sinkku

"Eiköhän tähän päde sama asia kuin kaikkeen muuhunkin, kysy asiasta mieheltä itseltään. Hän tietää, mistä pitää, jos hän ei näytä nauttivan, niin sitten teet jotain, joka ei toimi häneen ja sinun tulee avata suusi – kysyäksesi, mistä hän nauttii. Se, mitä itse sanon, pätee vain minuun eli se ei auta sinua muiden miesten kanssa, mutta oleellisin asia lienee se, ettet purista niin, että verenkierto hidastuu. Se on kardinaalivirhe."
– 36, sinkku​​​​​​​

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Yhteystiedot:

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!


***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme