Mainos
Mainos

Miten saat miehet kiihottumaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten saat miehet (ei siis oma miehesi) kiihottumaan ja haluamaan itseäsi?" kyselee nimimerkki Helsinki.

Näin naisraati vastasi

"Siis miten mies isketään, sitäkö tässä kysytään? Jaa-a, tähän kun tietäisi vastauksen. Sinkkuaikana en oikeastaan koskaan huomannut, jos joku yritti iskeä minua. Tajusin tilanteen todellisen luonteen aina vasta jälkeenpäin. Kai se vanha kunnon silmiin tuijottelu ja toisen käden hipaiseminen "vahingossa" voisivat toimia. Jos yhteinen ymmärrys himokkaista tunteista on olemassa, tuhma tekstari on perinteisesti ajanut asiansa."
– 31, parisuhteessa

"Olen hämmentynyt. Miksei oma mies saa kiihottua? Vai väitätkö, että oman kohdalla onnistuu helpommin kuin vieraiden kanssa? Koska näin ei kyllä ole. Vieraiden miesten kanssa riittää kolmen sekunnin sääntö silmiin katsomisessa, puraiset vähän alahuulta samalla, ja avot. Oma sen sijaan vaatii työtä ja tuskaa, se on kai liian tottunut näkemäänsä."
– 33, parisuhteessa

"Olisiko itsevarmuus resepti niin tähän kuin moneen muuhunkin ongelmaan? Itse yksinkertaisesti lähden oletuksesta, että miehiltä saa aina, jos ei olla parisuhteessa (silloin ei meinaan irtoa). Ei ole siis tarvinnut lähteä erikseen kiihottelemaan, miehille on riittänyt tieto siitä, että kohta mennään. Ja on muuten menty."
– 31, sinkku

"Minä uskon itsevarmuuteen ja siihen, että meistä jokainen kelpaa juuri sellaisena kuin on. Kun tähän uskoo ja kantaa itsensä ylpeänä, ei seksikkäämpää näkyä ole. En usko, että miehen viettelemiseen on parempaa reseptiä kuin se, että on oma itsensä."
– 28, naimisissa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Yhteystiedot:

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme