Mainos
Mainos

Morsian kosti "pettämisen" – vohki sulhasen polttarikassan

Karkurimorsian pidätettiin tämän karattua sulhasensa polttarikassan kanssa omille teilleen.

Rachel Doran, 29, on pidätetty tämän huijattua sulhastaan ja hänen ystäviään. Epäilyjen mukaan Doran oli huijannut miesporukan polttarikassan itselleen, ja lähtenyt karkumatkalle. Summa oli yhteensä 13 000 puntaa eli yli 14 000 euroa. 

Bilesaari Ibizalle matkalla ollut sulhanen, Chris Mahone, jäi lentokentälle yhdessä 29 ystävänsä kanssa miesten tajuttua, että heitä oli huijattu.

Morsian oli tarjoutunut järjestämään lennot ja hotellin miesten neljän päivän hulluttelua varten. Mutta Doran olikin napannut kaverusten rahat – 440 puntaa per mies – omaan taskuunsa ja karannut parin kotoa Englannin Cumbriasta. Miehet käännytettiin kentältä kotiin Doranin väärentämien matkustusasiakirjojen vuoksi. Selvisi, ettei hotellissakaan ollut miehille varauksia.

– Jotkut meistä tienaavat vain 200 puntaa viikossa ja säästivät maaliskuusta asti, puhisi yksi polttariseurueen jäsenistä The Sunille.

Poliisi löysi naisen piileskelemästä leirintäalueelta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jotkut polttariporukasta eivät antaneet ikävän käänteen tuottaa surua, vaan lähtivät seuraavalla lennolla bilepaikkana tunnettuun Magalufiin. Sulhanen puolestaan suuntasi kotiin hukuttamaan surujaan.

Neljä päivää asiaa pohdittuaan hän tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin. Mies vaihtoi Facebookin profiilikuvakseen itsensä ja ystävänsä lentokoneessa eli luultavasti reissujalkaa kuitenkin kolotti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies myös pyysi Facebookissa anteeksi ystäviltään morsiamensa tekoja. Häät on peruttu, eikä Mahone halua olla Doranin kanssa missään tekemisissä.

Joidenkin tietojen mukaan morsiamen tempaus olisi johtunut siitä, että hän oli luullut miehensä pettäneen häntä. Ystävän mukaan luulo oli väärä.

– Hän on varmaan suunnitellut kostoaan kuukausia, ehkä vuoden. Se on kuvottavaa, yksi miehistä totesi The Sunin mukaan.

Lähde: The Sun

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme