Mainos
Mainos

Muistatko vanhan somehitin? Tältä Leave Britney alone -videon itkevä teinipoika näyttää nykyään

"Leeaave Briitneeey alooone" kaikui sosiaalisessa mediassa yhdeksän vuotta sitten. Vanhan somehitin teinipojasta on kasvanut näyttävän näköinen nuorukainen. 

Muistatko vielä yhdeksän vuoden takaisen somehitin, jossa vuolaasti itkevä teinipoika pyytää kiusaajia jättämään Britney Spearsin rauhaan? 

Jos et, verestämme muistiasi:

Videolla esiintyvän  Chris Crockerin vuodatus levisi tuolloin sosiaalisessa mediassa vauhdilla. Nyt yhdeksän vuoden jälkeen itkevästä pikkupojasta on kasvanut komea nuori mies. 

Uskoisitko häntä samaksi henkilöksi?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Crocker kertoo, ettei hän ole unohtanut Britneytä, mutta ei ole koskaan tavannut tätä – eikä haluakaan. Hän on antanut elämästään haastatteluja ja niiden yhteydessä hänelle on ehdotettu fanitapaamista tähden kanssa, mutta mies ei suostu ehdotukseen. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Pelkään että hän pitäisi minua outona, joten en uskalla tavata häntä, Crocker kertoo julkaisemallaan videolla Instagramissa. 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme