Mainos
Mainos

Naisen pettämismatka paljastui poikaystävälle nololla tavalla – olisitko itse hoksannut?

Mies sai tyttöystävänsä kiinni pettämisestä hoksattuaan tämän lähettämissä kuvissa olevan jotain niihin kuulumatonta.

Jackie-niminen nainen lähti reissuun yksin – tai niin hän ainakin kertoi poikaystävälleen. Jackiella oli hotellivaraus Atlantassa, ja katalat suunnitelmat, kertoo muun muassa Elite Daily -sivusto, joka julkaisi kuvat pariskunnan viestinvaihdosta.

Jackie oli nimittäin huolimaton, ja tarkkaavainen poikaystävä saikin tämän kiinni pettämisestä – vieläpä pomon kanssa.

Päästyään hotelliin perille Jackie ilmoitti poikaystävälleen saapuneensa turvallisesti Atlantaan. Viestin viihdykkeeksi hän lisäsi myös kuvan itsestään rintaliiveissä ja hameessa.

Poikaystävä kehotti jatkamaan tuhmien viestien lähettämistä ja pian Jackie lähetti jo kuvan itsestään pelkässä hameessa. Kuvaan eksyi kuitenkin jotain, joka sai poikaystävän katseen siirtymään paljaista rinnoista kuvan laitaan.

Poikaystävä tiedustelikin asiaa suoraan:

– Odotapas. Oletko yksin?

Jackie vakuutti olevansa ("Enhän minä edes tunne ketään Atlantassa") ja lähetti kuvan, jossa hän oli enää alushoususillaan.

Poikaystävää ei kuitenkaan niin vain huijattu, ja hän kysyikin Jackielta tämän huoneen numeroa.

– 1422. Ei taas tätä, soita huoneeni numeroon, jos et usko, Jackie sanoi.

– Pyysin juuri, että minut yhdistetitäisiin sinulle ja he sanoivat, ettei ketään Jackie-nimistä asu hotellissa. Kysyin, oliko Tomia ja he yhdistivät minut huoneeseen 1422. En voi uskoa, että luulet minun olevan näin tyhmä.

"Älä edes yritä kieltää"

Kävi ilmi, että Jackie olikin reissussa Tom-nimisen pomonsa kanssa, ja huone oli pomon nimissä. Mutta miten poikaystävä oikein hoksasi Jackien huijauksen?

– Järjestät reissun pomosi kanssa ja esität olevasi yksin. Tiesin, että välillänne on jotain. Ja ihan tiedoksi, toisessa lähettämistäsi kuvista on matkalaukku, joka ei ole sinun, joten älä edes yritä kieltää sitä, poikaystävä kertoo viestissään.

Niinpä niin. Kuvan, jossa Jackiella on yllään pelkkä hame, vasemmassa alalaidassa näkyy tuo pahamaineinen matkalaukku.

Lopuksi poikaystävä kertoi vielä heittävänsä Jackien tavarat ulos odottamaan roskapusseissa omistajansa paluuta.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme