Mainos
Mainos

Nasa vastasi 9-vuotiaalle, joka halusi ”galaksin vartijaksi” – rohkaiseva kirje ihastuttaa

Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa ilmoitti hiljattain etsivänsä uutta työntekijää planeetan suojelu-upseerin virkaan. Tehtävänkuvaus on suojella maata ulkoavaruudesta tulevilta uhilta.

Neljäsluokkalainen Jack Davis, 9, innostui Nasan ilmoittamasta avoimesta virasta ja lähetti hakemuksen, johon hän allekirjoitti tittelikseen ”Guardian of the Galaxy” eli ”galaksin vartija”.

Davis listasi hakemuksessaan syitä sille, miksi hän olisi täydellinen uuteen virkaan: hän on nähnyt lähes kaikki mahdolliset avaruuteen sijoittuvat tieteiselokuvat, hän on hyvä videopeleissä ja nuoren ikänsä ansiosta hänellä on aikaa oppia ajattelemaan avaruuden muukalaisen tavoin.

Nasan vaatimukset eivät valitettavasti aivan täyttyneet, mutta tohtori James L. Green avaruushallinnosta kirjoitti rohkaisevan vastauksen Davisin hakemukseen.

– Etsimme jatkuvasti älykkäitä tiedemiehiä ja insinöörejä auttamaan työssämme. Siksi toivon, että opiskelet ahkerasti ja pärjäät koulussa. Toivottavasti näemme sinut vielä jonain päivänä täällä NASA:ssa, Green kirjoittaa vastauksessaan.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Davisin hakemus sekä Nasan vastaus ovat molemmat levinneet sosiaalisessa mediassa ja herättäneet runsaasti sympatiaa nuoren pojan urasuunnitelmille.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme