Mainos
Mainos

Noloimmat seksimokat listattiin – onko tapahtunut sinullekin?

Samaistutko sinä tämän kyselyn tuloksiin?

Oletko koskaan saanut lihaskramppia kesken seksin ja joutunut jättämään leikin sikseen? Et ole ainut. Superdrug Online Doctor -sivustolla julkaistussa, 2000 ihmistä käsittäneessä kyselyssä paljastui, että jopa yli 13 prosenttia vastaajista oli saanut kiusallisen lihaskrampin kesken petipuuhien.

Vällyjen välissä sattuu ja tapahtuu muutakin. Vastaajista 11 prosenttia kertoi jättäneensä erehdyksessä ikkunat auki vaakamambon ajaksi. Liekö naapurit kuulleet kaiken näistä sessioista?

Niin ikään 11 prosenttia vastaajista kertoi häpeällisimmän seksitilanteensa liittyvän ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Vain muutaman minuutin kestänyt seksisessio oli jäänyt vastaajien mieleen nolona muistona.

Peräti kymmenen prosenttia vastaajista kertoi kaataneensa jotain seksin aikana. Oletko sinäkin kokenut hetken, jolloin villinä viuhtovat raajat ovat saattaneet pudottaa vaikkapa yöpöydältä lampun lattialle?

Vastaajista seitsemän prosenttia myönsi joutuneensa niinkin kiusalliseen tilanteeseen, että ulkopuolinen henkilö oli astellut paikalle kesken aktin. Vastauksien joukossa oli myös muun muassa sängyltä tai sohvalta putoamisia, röyhtäisyjä ja kiusallisia pyyntöjä taltioida yksityinen hetki. 

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme