Mainos
Mainos

Nuorten vanhempien käskettiin suunnitella tulevan lapsensa hautajaiset – vauva yllättikin kaikki

Ensimmäistä lastaan odottava pariskunta joutui kohtaamaan raskausaikana paljon surua ja pelkoa. Kaikki kääntyi kuitenkin lopulta kiitollisuudeksi. 

Sen sijaan, että tuoreet vanhemmat olisivat ryhtyneet sisustamaan lastenhuonetta, tätä utahilaista pariskuntaa kehotettiin suunnittelemaan syntymättömän poikansa hautajaisia. Lääkärit arvioivat, että heidän lapsensa tulisi kuolemaan todennäköisesti muutamassa minuutissa heti synnytyksen jälkeen.

Synnytyksessä tapahtui kuitenkin jotain, jota voidaan kutsua ihmeeksi. 

Raskausaikaa varjosti suru

Onnellisen pariskunnan Ben ja Alyssa Reidheadin odotus muuttui hetkessä peloksi, kun raskausviikolla 23 lääkärit havaitsivat vauvan aivojen kasvavan kallon ulkopuolella. Tarkastuskäynnille tulleet vanhemmat olivat sokissa rajun diagnoosin kuultuaan.

– Menimme sisään täynnä onnea ja tulimme ulos kuultuamme pahimmat uutiset, mitä olisimme koskaan voineet kuvitella, Alyssa Reidhead kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vanhemmilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin valita syntymättömälle pojalleen arkku ja suunnitella, kuinka he viettäisivät lapsen kanssa sen pienen hetken, jonka hän olisi tässä maailmassa. Koko raskausaikaa varjosti suru ja pelko siitä, mitä tulisi tapahtumaan. 

Uudelleen diagnosointi paljasti totuuden

Toukokuun 17. päivä pieni William syntyi keisarileikkauksella. Hän painoi syntyessään hieman alle kolme kiloa, ja kaikkien yllätykseksi poika veti ilmaa keuhkoihinsa ja alkoi itkeä. Vauva osoitti sitkeyttä uhmatessaan saamaansa diagnoosia.

– Hän hengitti hyvin. Hän nosti päätään. Hän liikkui. Hän käyttäytyi aivan kuin normaali vauva, tuore äiti iloitsi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tutkimusten jälkeen selvisi, että aivot eivät olleetkaan kasvaneet kallon ulkopuolelle, vaan poika kärsi vieläkin harvinaisemmasta sairaudesta nimeltä Cutis Aplasia. Osa pojan kallosta puuttui, ja aivoja suojasi vain ohut kalvo. Pääasia kuitenkin oli, että poika eli.

Tosiasia on, että poika tulee tarvitsemaan vielä pitkään sairaalahoitoa ja hänellä tulee olemaan erityistarpeita. Perheen elämä ei taatusti tulekaan olemaan sieltä helpoimmasta päästä, mutta tällä hetkellä vanhemmat eivät voisi olla kiitollisempia.

Lähde: KTLA

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme