Mainos
Mainos

Onko uskosi ihmiskuntaan välillä koetuksella? Tämä video auttaa: Eläinlääkäri lohduttaa pientä koiraa leikkauksen jälkeen

Tuhansia hurmanneella videolla lääkäri lohduttaa peloissaan olevaa koiraa leikkauksen jälkeen.

Nukutuksesta herääminen voi olla hämmentävää myös ihmisille, mutta entäpä sitten eläimelle! Tämän koiran tukena oli onneksi ihana kirurgin apulainen.

Amerikkalaisen BARCS Animal Shelter -eläinsuojan videolla Dennis Moses lohduttaa koiraa, joka on hämmentynyt leikkauksen jälkeen. Moses juttelee Meesha-koiralle ja suukottelee siitä. Video on vuodelta 2016.

Jos video ei näy, katso se täällä.

– Kiitos, Dennis, ja kaikki henkilökuntamme jäsenet, jotka tekevät pitkiä päiviä väsymättä eläinsuojamme taustajoukoissa – pelastaen elämiä ja rakastaen eläimiä, eläinsuoja kirjoitti.

Videota on katsottu 12 miljoonaa kertaa; se päätyi myös eläinuutisista tutulle The Dodo -sivustolle, jossa sitä on katsottu kymmeniä tuhansia kertoja. Meeshalle kävi lopulta hyvin: se elää uudessa perheessä ja on nykyisin nimeltään Maddie.

Lähde: The Dodo

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme