Mainos
Mainos

Pesetkö itsesi "varmuuden vuoksi", jos seksiä saattaa olla tiedossa? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Puhdistautuvatko miehet "varmuuden vuoksi”, jos on pientäkään mahdollisuutta seksuaaliseen kanssakäymiseen? Itse naisena puhdistan alapääni aina vessakäynnin yhteydessä, jos on pienintäkään mahdollisuutta seksiin, ja mietin, tekevätkö miehet myös näin", kyselee nimimerkki Hmm.

Näin miesraati vastasi

"Kyllä joskus puhdistaudun varmuuden vuoksi, riippuu vähän, kuinka likaisessa kunnossa on ja onko tarkoitus, että vaimo ottaa suuhun. Pidän siitä tunteesta, että molemmat ovat suht' puhtaita, koska pahat hajut vaikuttavat haluihin aika paljon.

Joskus teen myös niin, että käyn puhdistautumassa juuri ennen, sitten, kun ollaan päätetty alkaa harrastaa seksiä."
– 38, naimisissa

 

"Miehillä on tapa ja miehinen vastuu kasvattaa niin sanottua "sissijuustoa" esinahan alla ja kypsyttää sitä mahdollista suuseksiä varten. Tämän takia emme koskaan peseydy ennen seksiä, tai muutenkaan.

Eli: olipa outo kysymys. Totta kai peseydyn, ja kunnioitan näin myös parini hygieniaa ja nautintoa."
– 38, naimisissa

"Asiassa on kaksi puolta. Jotkut saattavat ajatella, että jos tekee tällaisen ”valmistautumisriitin”, se tuo huonoa onnea. Mutta taas toisaalta, varmassa vara parempi. Ja muita sanonnallisia latteuksia. Kannatan varman päälle pelaamista."
– 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Yhteystiedot:

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme