Mainos
Mainos

”Piilottakaa tyttöystävänne” – teinipojan varoitukselle hulvaton vastaanotto somessa

Teinipojan hupaisa twiitti sai mahtavan vastaanoton sosiaalisessa mediassa.

14-vuotias amerikkalaispoika Mathew Morris tunnetaan etenkin muiden teinien keskuudessa MattyB Raps -nimisestä YouTube-kanavastaan.

Viimeisten vuosien aikana Morrisin rap-videot ovat keränneet yli miljardi katselukertaa. Poika on uransa huipulla, sillä hänellä on plakkarissaan myös kirjasopimus. 

Viime viikolla Morris twiittasi kuvan itsestään hulvattomalla saatetekstillä: "Piilottakaa tyttöystävänne. Olen lähdössä ulos."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twiittillä on yli 100 000 tykkäystä ja kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia. Mutta eräs Twitter-käyttäjä ansaitsi vielä suuremman vastaanoton reagoidessaan Morrisin varoitukseen.

Twitter-käyttäjä Jordy (@Zrowable) twiittasi kuvakaappauksen Morrisin twiitistä sekä käymästään keskustelusta tyttöystävänsä kanssa. "En ota mitään riskejä", mies kirjoitti saatetekstiksi. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin Jordy pelotteli tyttöystäväänsä:

"Älä lähde kotoasi tänään."
"Miksi??"
"Älä vain lähde, okei?"
"Kerro, miksi. Pelotat minua."
"En voi. Pysy vain sisällä."

Lopulta myös monet muut Twitter-käyttäjät lähtivät ilmiöön mukaan ja twiittailivat kuvakaappauksia tyttöystävilleen antamistaan varoituksistä. Jonkun ajan kuluttua myös "Piilottakaa tyttöystävänne. Olen lähdössä ulos" muuttui vitsiksi, ja ihmiset twiittailivat varoittavia kuviaan itsestään lähdössä ulos.

"Piilottakaa tyttöystävänne. Olen lähdössä ulos." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähteet: Buzzfeed, Twitter

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme