Mainos
Mainos

Potilaan viimeinen toive toteutettiin – sai nähdä rannan vielä kerran: "Aina pelkät lääkkeet eivät auta"

Joskus parasta hoitoa eivät olekaan ne kaikista perinteisimmät keinot. Myös viimeisten unelmien ja toiveiden toteuttaminen voi olla hyvin tärkeää, muistuttaa Love That Matters -sivustolle koskettavan kuvan jakanut Australian Queenslandin sairaanhoitokuljetus.

Australian Queenslandissa oltiin kuljettamassa potilasta paikallisen sairaalan saattohoito-osastolle hänen viimeiselle matkalleen. Potilaan toive oli kuitenkin nähdä meri ja ranta vielä viimeisen kerran.

Henkilökunta päätti toteuttaa toiveen hyvää hyvyyttään, ja he tekivät pienen ylimääräisen kierroksen läheiselle kauniille rannalle.

– Kyyneliä valui – ja potilas oli todella onnellinen. Aina pelkät lääkkeet, koulutus tai taidot eivät auta; joskus kaikki, mitä tarvitaan muutoksen tekemiseksi, on empatia, kirjoittaa Queenslandin sairaanhoitokuljetus Facebookissa.

Tarinan yhteyteen on julkaistu koskettava kuva saattohoitoon matkaavan naisen viimeisen toiveen toteutumisesta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Facebook

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme