Mainos
Mainos

Ryhmäkuvia ei suosita Tinderissä: Nainen keksi hulvattoman keinon ongelman kiertämiseen

Haluatko todella käyttää hauskaa kaverikuvaa Tinder-profiilissasi? Nappaa 21-vuotiaan Kaylan kikka käyttöön.

Kaikki deittisovelluksia käyttävät tietävät, että kaveri- tai ryhmäkuvat ovat yksi suurimmista ärsytyksen aiheista vaikkapa Tinderissä, sillä tällaisista kuvista on vaikea päätellä, kuka kuvan henkilöistä on deittiprofiilin takana.

Mutta entä jos todella haluat käyttää omasta mielestäsi kivaa ryhmäkuvaa? Eräs luova Tinder-käyttäjä, Kayla, kehitti ongelman kiertoon täydellisen ratkaisun.

Reddit-käyttäjä FuckApathy julkaisi 21-vuotiaan nuoren naisen deittiprofiilista kuvakaappauksen. Kuvaa kannattaakin katsoa tarkasti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kekseliäs Kayla on muokannut kuvaan jokaisen ystävyksen kasvojen kohdalle omansa. Ei käy kieltäminen, etteikö kikka olisi nerokas. Sen lisäksi, että Kaylan kasvot eivät jää epäselväksi kenellekään, osoittaa hupaisa photoshoppaus myös sen, että nainen on ainakin luova, ja että hänellä on paljon ystäviä ja hauska huumorintaju.

Lähde: Mashable

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme