Mainos
Mainos

Säilytti salaisuuttaan yli 10 vuotta – isoisä antoi teinitytölle liikuttavan syntymäpäivälahjan

Teinitytön liikuttava syntymäpäivälahja keräsi somessa satojen tuhansien tykkäykset.

Kun Lauren Blank -niminen tyttö täytti 16 vuotta, hän sai isoisältään odottamatton lahjan.

Blank julkaisi kuvat lahjasta Twitterissä, jossa somekansa ihastui siihen täysillä. Tytön twiitistä onkin tykätty jo yli 600 000 kertaa. Sitä on myös jaettu yli 161 000 kertaa.

Somesuosio ei ole ihme, sillä lahja todella on liikuttava. Teinityttö sai nimittäin tietää, että rakas isoisä oli kirjoittanut ylös tarinoita kaikista heidän tapaamisistaan ajalta, kun Blank itse oli 2–5-vuotias. 

Isoisä ojensi muistikirjansa lapsenlapselleen syntymäpäivälahjaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minulla ei ollut mitään käsitystä siitä, että hänellä oli nämä, eikä ollut vanhemmillanikaan tai kenelläkään perheestä. Se oli täysi shokki. En itkenyt aluksi, mutta oli se niin pakahduttavaa, tyttö kertoi Seventeen.com-sivustolle.

Isoisä oli iso osa Blankin lapsuutta, sillä pappa auttoi tytön hoidossa tämän äidin kiireisen aikataulun vuoksi. 

– Hän ja minä ajattelemme samalla tavalla. Emme koskaan kinastele. Hän katsoo perääni. En koskaan uskonut voivani rakastaa ketään niin kuin rakastan Laurenia, isoisän muistiinpanoissa lukee.

Blank on iloinen twiittinsä saamasta suosiosta.

– Se on koskettanut niin monien ihmisen sydämiä. Kun he katsovat twiittiäni, he ajattelevat, että heidän täytyy viettää enemmän aikaa isovanhempiensa kanssa.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme