Mainos
Mainos

Seksikolumni: Älä liian kauan mieti – parhaat panomiehet ovat pilkun aikaan jo nukkumassa

On miehiä ja on panomiehiä.

On hyvä olla toiminnan nainen, kun on kyse baarista haetusta seksistä, miehetkin ovat. Tässäkään tapauksessa ei ole fiksua jättää asioita viime tippaan, eli pilkkuun.

Pilkun aikaan on turha toivoa saavansa kunnon panoseuraa, sillä ne oikeat panomiehet ovat jo silloin nukkumassa. Panomiehet nimittäin pokaavat naisen jo hyvissä ajoin, vievät tämän kotiin ja hoitelevat homman.

Syy: Panomies on kuin entisaikojen luolamies. Hän vie saaliinsa heti luolaan, ettei kukaan muu vain pääse apajille ja nappaamaan naista, jonka on itse valinnut. Panomies ei ota riskiä, että joku muu vie hänen valitsemansa naisen.

Eli kun sinua isketellään pilkun aikaan tai taksijonossa, älä sorru lähtemään kohtaamasi reiskan matkaan. Ne oikeat panomiehet ovat oikeasti jo nukkumassa.

Älä siis ota imarteluna niitä miehiä, jotka änkyräkännissä piirittävät narikassa ja taksijonossa. Heitä kuvaa yksi sana: epätoivoinen. Näiden miesten kanssa kohtaat vain kännistä räpellystä, ähellystä ja sähellystä. Parempi jäädä ilman.

Kunnioita siis itseäsi. Ota joko kaikki heti tai sitten jää suosiolla ilman.

Kello on 3.30. Potentiaaliset miehet ovat jo poistuneet rakennuksesta. 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme