Mainos
Mainos

Seksikolumni: Mies, vikitteletkö naisia somessa? Näin pilaat mahdollisuutesi

Mies onnistuu pilaamaan mahdollisuutensa vikitellessään naista sosiaalisessa mediassa uskomattoman helposti. Naisen mielenkiinnon saa nimittäin karistettua tiehensä vain yhden ainoan kuvan avulla.

Useilla miehillä on mitä ilmeisimmin harhakäsitys siitä, että naiset saa kiihottumaan selfieillä, joissa poseeraa paidaton mies. Todellisuudessa näillä säälittävillä pullistelukuvilla saa aikaan oikean antikliimaksin, sillä naista ei ihan oikeasti saa kiihottumaan edes öljyllä valellulla täydellisellä miesvartalolla.

Luulen, että syy siihen, miksi ystävänikin kertovat törmäävänsä jatkuvalla syötöllä Tinderissä paidattomiin miehiin on se, että miehet kuvittelevat, että naisiin toimii sama keino kuin heihin. Jos jo pelkän rintavaon näkeminen saa miehet täysin tolaltaan, miksei miehen alaston ylävartalo saisi naista putoamaan tuolilta? Voin kertoa, että ei vain saa.

Naista ei kiihota miehen alaston ylävartalo. Eikä alaston miehen alavartalo. Eikä alastoman miehen kokovartalokuva. Ei, vaikka rintalihaksiin tai pakaroihin lääppisi kuinka kiiltävää öljyä. Asiaan ei myöskään vaikuta se, onko kuvat napsittu kaukaa vai vähän liiankin läheltä.

Itse olen hetero, ja silti jopa seksikkäästi poseeraavan naisen kuva saa minut kiihottumaan enemmän kuin typeränä omalle kameralleen ilman paitaa poseeraava mies. Syy tähän on se, että en pidä yksinkertaisesti pätkääkään seksikkäänä ajatusta lihaksiaan kameralle pullistelevasta miehestä. Siinä ei ole mitään miehekästä.

Valitettavasti nainen tarvitsee kiihottuakseen jotain aivan muuta kuin peilin kautta itseään kuvaavan, poskiaan lommolle imevän korston.

Ja tiedän, etten ole ajatusteni kanssa yksin. 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme