Mainos
Mainos

Sinnikäs mies odotti tyttöystäväänsä lentokentällä 10 päivää – joutui sairaalaan

Hollantilaismies on viety sairaalaan miehen odotettua kymmenen päivän ajan kiinalaisella lentokentällä naista, joka ei koskaan saapunut, kertovat ulkomaiset uutissivustot.

Hollantilainen Alexander Pieter Cirk, 41 lensi Kiinan Changshaan tapaamaan ensimmäistä kertaa tyttöystäväänsä, 26-vuotiasta Zhangia. Pariskunta oli tavannut toisensa netissä.

Zhang ei kuitenkaan saapunut lentokentälle. Sitkeä Cirk odotti 10 päivää ennen kuin nääntymäisillään ollut mies vietiin lopulta sairaalaan.

Kun kuvat Cirkistä levisivät, otti kiinalainen uutiskanava Hunan yhteyttä saapumatta jääneeseen Zhangiin.

Nainen selitti, että oli lähtenyt kaupungista mennäkseen kauneusleikkaukseen eikä hän ollut saanut Cirkin viestejä. Zhang kertoi, että oli kyllä nähnyt Cirkin matkaliput, mutta luullut niiden olevan vitsi.

Nainen kertoi myös, että pitää mielellään ovea avoinna kunnon parisuhteelle toivuttuaan ensin leikkauksestaan. Sydämensä särkenyt Cirk on kuitenkin jo varannut lipun takaisin Hollantiin ja matkustaa kotimaahansa heti, kun pääsee sairaalasta.

Lähteet: The SunNews.com.au


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme