Mainos
Mainos

Suloinen kosinta synnytyssairaalassa: ”Äiti, menetkö naimisiin minun isini kanssa?”

Juuri ensimmäisen lapsensa synnyttänyt Susan ei arvannut, että syitä juhlaan olisi pian enemmänkin.

Nebraskalaiset Susan Medina ja Darick Mead ehtivät seurustella muutaman vuoden ajan, ennen kuin he saivat tietää odottavansa vauvaa. Koko seurustelun ajan Darick oli vitsaillut, ettei haluaisi mennä naimisiin vielä 40 vuoteen.

Todellisuudessa hän kehitteli tyttöystävänsä raskausaikana aivan toisenlaisen suunnitelman. Kuukautta ennen laskettua aikaa Darick osti kihlasormuksen ja kertoi sairaalan henkilökunnalle suunnitelmansa.

”Äiti, menetkö naimisiin minun isin kanssa?”

Kun Darickin ja hänen tyttöystävänsä vastasyntynyt vauva oli vasta muutaman tunnin ikäinen, hoitajat tulivat ”tarkastamaan” vauvan vointia. Vauvalle puettiin päälle pieni body, johon oli tekstiiliväreillä kirjoitettu teksti: ”Äiti, menetkö naimisiin minun isini kanssa?”

Kun hoitajat ojensivat vauvan Susanille, odotti Darick sängyn vierellä sormus valmiina.

– En osannut odottaa sitä ollenkaan. Luulin, että vaihtaisin vauvan vaipan, mutta kun katsoin ympärilleni, kaikilla oli puhelin kädessä ja hämmennyin, onnellinen kihlattu kertoi Popsugarin haastattelussa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Popsugar

***

 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme