Mainos
Mainos

Suloinen näky: Koiraemo imettää hylättyä kissanpentua kuin omaansa

Kreikkalaisnainen oli viemässä roskia, kun hän löysi hylätyn kissanpennun. Hän päätti etsiä pennulle apua, jota tämä ei kuolisi nälkään.

Kreikkalainen Georgia Spathoula löysi nääntymäisillään olevan kissanpennun, joka oli ilmeisesti hylätty ja jätetty kuolemaan roskien sekaan. Hän löysi kissan kiinni sidotun roskapussin sisältä, kun hän oli viemässä roskia jätesäiliöön.

Pentu oli naukunut epätoivoisesti apua. Spathoula päätti pelastaa pienen kissan ja etsiä nälkäiselle rassukalle ravintoa.

Spathoula löysi onneksi naapurustostaan koiraemon, jolla oli tuore pentue hoivattavanaan. Hän päätti jättää kissanpennun koiraemon huomaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Spathoula julkaisi omalla Facebook-sivullaan hellyttävän videon, jossa koiraemo imettää hylättyä kissanpentua. Emo näyttää tarjoavan maitoaan mielihyvin myös vieraalle pennulle, joka ei pääse oman emonsa ruokintaan.

– Luonto onneksi pitää huolen siitä, että eläimet ovat hellempiä kuin ihmiset, Spathoula toteaa Facebook-päivityksessään.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme