Mainos
Mainos

Syntymätön lapsi ei koskaan näkisi isäänsä – raskaana olevalta äidiltä kaunis lahja pojalleen

Edesmennyt mies pääsi koskettavalla tavalla mukaan äidin kuviin.

Amanda ja Jesse menivät vihille maaliskuun 10. päivä 2017. Vain kaksi kuukautta myöhemmin Jesse oli kaatamassa puita toukokuun sukutilallaan vanhempiensa kanssa, kun jotain traagista tapahtui.

Yksi puista osui toiseen puuhun kaatuessaan, jolloin siitä irtosi haara, joka osui Jesseen. Hän kuoli osumasta välittömästi.

Jessen kuoltua Amanda odotti vielä parin yhteistä poikaa ja hän halusi antaa vielä syntymättömälle lapselleen lahjan. Amandasta otettiin valokuvasarja, joista osaan hänen edesmennyt miehensä lisättiin jälkikäteen kuvankäsittelyohjelman avulla. Näin lapsi tietäisi, että isä on aina läsnä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvat ikuistanut valokuvaaja Shanna Logan kertoo julkaisemiensa kuvien yhteydessä Amandan kertoneen, että hän saattoi yhä tuntea Jessen läsnäolon. Hän oli kertonut myös, että on kiitollinen vauvastaan, ja aikovansa olla mahdollisimman hyvä äiti.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Nyt Amandalla on poika, jolle pari oli ehtinyt valita yhdessä nimen: Jameson William Snyder. Näin lapsen nimikirjaimet ovat samat kuin isänsä.

***

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme