Mainos
Mainos

Tällainen kädenpuristus tekee vaikutuksen

Haluatko antaa hyvän ensivaikutelman? Opettele oikeanlainen kättelytyyli ja teet itsestäsi unohtumattoman.

Sabine Koch Heidelbergin yliopistosta uskoo, että oikeanlainen kädenpuristus voi hetkessä tehdä ihmisestä mieleenpainuvan. Todistaakseen väitteensä Koch järjesti kokeen, jossa hän opasti osallistujia kättelemään kahdella eri tavalla.

Ensimmäinen kättelytapa oli sulava ja sujuva tyyliltään ja toinen tavoista oli jämäkämpi ja siihen liittyi terävä ylös ja alas -tyylinen liike.

Koch laittoi osallistujat kättelemään 50 ihmistä koetta varten. Tämän jälkeen näiltä 50 osanottajalta kysyttiin, miltä heistä tuntui.

Pehmeämmin kättelijät saivat osanottajat tuntemaan olonsa onnellisemmaksi sekä olevansa henkisesti lähempänä kättelijöitään. Pehmeämmin kättelijät myös arvioitiin mukavammiksi ja avoimemmiksi ihmisiksi.

Pehmeän kättelytyylin uskotaan saaneen aikaiseksi sen, että nuo 50 osanottajaa alkoivat käyttäytyä onnellisuuteen liitetyillä tavoilla, joilloin sekä kättelijän että osanottajan olo vastapuolesta tuntui paremmalta.

Mitkä sitten ovat pehmeän kättelytyylin salat? Pidä toisen kädestä kiinni ja liikuta sitä yläs ja alas hitaasti, pehmeästi ja sulavasti. Se tuntuu aluksi luonnottomalta, mutta harjoittelun myötä se tuntuu yhä luonnollisemmalta tavalta kätellä ja vastapuoli kiittää!

AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme