Mainos
Mainos

Tällaiset ihmiset saavat eniten seksiä

Upea ulkonäkö ja kiivas keimailu eivät välttämättä vie puusta pitkään kumppania etsiessä. Uuden tutkimuksen mukaan kannattaakin panostaa aivan muuhun, jos mielii saada lisää säpinää rakkauselämäänsä, Kunto Plus -lehti paljastaa.

Jos pariutumismenestyksessä on ollut toivomisen varaa, vaikka vokottelutaidot ovat huippuunsa hiotut, voi ratkaisu olla varsin yksinkertainen: jos haluat saada, kokeile antaa!

Kanadalaisten Guelphin ja Nipissingin yliopistoissa tehty tutkimus nimittäin osoittaa, että ihmiset, jotka auttavat muita, ovat kumppaniehdokkaiden silmissä puoleensavetävämpiä ja harrastavat myös useammin seksiä. 

Tutkijat haastattelivat noin 800:aa ihmistä näiden parisuhteista sekä taipumuksista auttaa muita. Lopputuloksena oli, että auttavaisimmat menestyivät parhaiten myös rakkauselämässä.

Tutkimus tukee entisestään aiempia tutkimustuloksia, joiden mukaan sekä naisia että miehiä vetävät eniten puoleensa ihmiset, jotka ovat auttavaisia muita kohtaan. Vaikka auttavaisuudesta on hyötyä molemmille sukupuolille, miehet näyttäisivät saavan siitä naisiakin enemmän etua.

Jos auttavaisuus alkoi kiinnostaa, voimme kertoa, että tutkimukseen osallistuneet rakkauselämän menestyjät muun muassa luovuttivat verta, auttoivat vieraita vanhuksia tien yli ja opiskelutovereitaan koulutöissä sekä lahjoittivat rahaa hyväntekeväisyyteen.

Lähde: British Journal of Psychology

MTV julkaisee artikkelin yhteistyössä Kunto Plus -lehden kanssa.

Muita Kunto Plus -lehden artikkeleita:

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme