Mainos
Mainos

Tämä poikaystävä todella tuntee kumppaninsa – narautti tyttöystävän huijauksesta välittömästi

Poika paljasti hetkessä tyttöystävänsä somehuijauksen.

Ohiolainen Riley ja hänen poikaystävänsä, Trent, ovat seurustelleet liki vuoden, ja ovat tuossa ajassa oppineet tuntemaan toisensa melko hyvin.

Joten kun Riley lähetti Trentille Instagramissa julkaisemansa kuvan, jossa hän piteli valokuvaa heistä yhdessä peukalon kynsi kynsilakasta täydellisesti kiillellen, tiesi poikaystävä heti, mistä oli kyse.

Trent arvasi – ihan oikein –, että Riley oli lakannut vain yhden, kuvassa näkyvän kyntensä tehdäkseen kuvasta mahdollisimman onnistuneen.

Riley luonnollisesti twiittasi tätä seuranneen viestinvaihdon, ja seurauksena oli järjetön somehitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Trent: "Lakkasitko peukalon kyntesi tätä kuvaa varten? Koska minulla on aavistus, että teit niin."
Riley: "Mitä? En."

Riley nöyrtyi hetken päästä ja lähetti poikaystävällen kuvan totuudesta. Kaikki muut kynnet todellakin olivat lakattomia, paitsi kuvaan päässyt peukalon kynsi.

Rileyn hupsu huijaus vetosi Twitter-käyttäjiin, ja tuhannet ihmiset ihastuivat siihen, kuinka hyvin pariskunta tunsi toisensa.  Monet myös myönsivät sortuneensa itsekin samaan kynsilakkakikkaan. Trentin twiitistä onkin tykätty jo 50 000 kertaa. 

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme