Mainos
Mainos

Tapasivat päivää aiemmin – mies saattoi morsiamen alttarille koskettavasta syystä

Morsiamen pitkäaikainen unelma toteutui, kun hän sai kuolleen isänsä välillisesti mukaan hääjuhlaan. 

Häät ovat aina tunteellinen tapahtuma, mutta Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa vietetyissä hääjuhlissa sana koskettava sai aivan uuden merkityksen.

Päivää ennen omia häitään morsian Jeni tapasi ensimmäistä kertaa miehen, joka kantoi hänen kuolleen isänsä sydäntä. Morsian yllätti juhlavieraat pyytämällä tuntematonta miestä saattamaan hänet alttarille. Tällä tavoin hän sai isänsä mukaan hääjuhlaan, jota morsian kuvailee kaikilla tavoilla täydellisiksi. 

– Olin todella innoissani. Koko perheeni oli paikalle, aivan jokainen, Jeni kertoo.

Morsian sai kuulla isänsä sydämen lyövän jälleen

Morsiamen isä kuoli vuonna 2006 traagisen ampumavälikohtauksen seurauksena. Hän oli tehnyt luovutuskirjan, joka mahdollisti hänen sisäelintensä luovuttamisen eteenpäin. Isän sydän päätyikin lopulta 16 pitkää vuotta sopivaa luovuttajaa odottaneelle Arthur Thomasille, jonka hengen uusi sydän pelasti aivan viime hetkellä.

Hääjuhlien lähestyessä Thomas ja hänen vaimonsa matkustivat tapaamaan luovuttajansa tytärtä, joka ei ollut kuullut isänsä sydämen sykkimistä kymmeneen vuoteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Täysin vieras Thomas ei kuitenkaan perheelle ollut, sillä hän oli ollut säännöllisesti yhteydessä luovuttajansa perheeseen postin välityksellä. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun he tapasivat toisensa. Thomas kertoo Jenin kirjoittaneen hänelle kirjeen, jossa hän pyysi mieheltä jotain suurta. Hän oli nimittäin aina halunnut, että hänen isänsä saattaisi hänet alttarille.

Elokuun kuudentena päivänä naisen unelma kävi toteen, kun Thomas luovutti morsiamen häntä odottaneelle sulhaselle. 

– Hänen halaamisensa sai minut tuntemaan aivan kuin olisin jälleen lähellä isääni. Se teki päivästäni täydellisen, morsian kiteyttää.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme