Mainos
Mainos

Tasapäinen vai kapeneva? Tämän sormiesi muoto kertoo persoonastasi

Brightside-sivuston mukaan sormien muoto voi kertoa jotakin ihmisen persoonasta. Lue luonnekuvaukset, mutta muista, ettei niitä kannata ottaa liian vakavasti!

Mikä näistä muistuttaa sormiasi eniten?

Tasapäinen sormi

Tasapäisen sormen omistaja on voimakas ja resilientti. Olet itsenäinen etkä näytä tunteitaan mielelläsi. Vaikka olet ulospäin itsellinen, olet kuitenkin sisältä herkkä, tunteellinen ja rehellinen. Sinulla on suuri sydän.

Kapeneva sormi

Ylöspäin kapeneva sormi kertoo luovuudesta ja uskollisuudesta. Kun annat sydämesi jollekulle, rakkautesi kohde saa jakamattoman huomiosi ja lupauksen ikuisesta uskollisuudesta. Samalla pelkäät itse tulevasi satutetuksi. Olet omistautunut ja kun asetat itsellesi jonkun tavoitteen, et anna periksi, ennen kuin saavutat sen.

Paksut rystyset

Olet herkkä ja ajattelet tekemisiäsi kahdesti, jottet satuta ketään. Kunnioitat muiden mielipiteitä, etkä ole teeskentelijä. Suuret rystyset kertovat, ettet päästä helposti irti sinua vaivaavista asioista. Pidät mukavuusalueestasi jopa siinä määrin, ettet helposti ota uusia haasteita vastaan.

Lähde: Brightside.me

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme