Mainos
Mainos

”Tästä syystä laitan aina aviomieheni lasteni edelle” – äiti kertoo, miksi kiistanalainen päätös tekee hyvää koko perheelle

Kahden lapsen äidin mukaan parisuhteen asettaminen etusijalle ei ole pois lapsilta – päinvastoin. 

Bloggari Amber Doty kertoo YourTango-sivustolla rakastavansa lapsiaan ja tekevänsä mitä tahansa heidän eteen. Tämä ei kuitenkaan estä sitä tosiasiaa, että hän rakastaa aviomiestään vieläkin enemmän. 

Vanhempien ei tulisi uhrata omaa onneaan

”Tästä syystä laitan aina aviomieheni lasteni edelle” -otsikolla varustetussa teksissä Doty kertoo, että alle kuukausi häiden jälkeen hän huomasi pitelevänsä käsissään positiivista raskaustestiä. Tuore aviopari oli vasta ehtinyt totutella uusiin rooleihinsa aviopuolisoina, kun heidän tuli jo omaksua tulevat roolinsa äitinä ja isänä.

– En sano, että poikamme ei olisi toivottu. Me molemmat halusimme perustaa perheen, mutta täytyy sanoa, että äidiksi tuleminen samana vuonna vaimoksi tulemisen kanssa ei sovi heikoimmille.

– Poikamme ensimmäinen vuosi oli kaikkein vaikeinta aikaa avioliitollemme. Se oli myös vuosi, jolloin opin jotain todella tärkeää: Aviomieheni menee aina lastemme edelle, Doty kertoo.

Äiti kertoo tietävänsä, että rikkoo toimintatavallaan äitiyden kultaista sääntöä, jossa oma onnellisuus ja tyytyväisyys on uhrattava lasten hyvinvoinnin tähden. Doty kuitenkin uskoo, että parisuhteen laittaminen lasten edelle vaikuttaa positiivisesti koko perheeseen.

–  Priorisoimalla aviomieheni tarpeet mahdollisuudet avioeroon laskevat. Se kasvattaa myös mahdollisuutta siihen, että lapsillamme säilyisi kahden vanhemman koti, Doty muistuttaa.

Rakastava koti toimii esimerkkinä

Äiti uskoo, että jos vanhemmat voivat hyvin, myös lapset ovat onnellisia. Vanhempien esimerkki voi heijastua positiivisesti myös lasten tulevaisuuteen.

– Uskon, että lasten kasvattaminen kotona, jossa vanhemmat selvästi rakastavat ja kunnioittavat toisiaan, on yksi avain heidän kasvulleen. Minulle se merkitsee sitä, että laitan aviomieheni etusijalle.

– Muutamassa vuodessa poikamme ja tyttäremme lähtevät kotoa, ja kun he tekevät sen, haluan juhlia hyvin tehtyä työtä rakkaani kanssa. En istua hiljaa talossa henkilön kanssa, josta on tullut vuosien aikana täysin vieras, Doty selittää.

Katso videolta miten toimia, jos lapsi yllättää kesken parisuhdehetken. 


Lähde: YourTango

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme