Mainos
Mainos

Teinipoika sai matchin Tinderissä – tytön kuvasta paljastui jotain karmivaa

19-vuotias Mark huomasi jotakin tuttua satunnaisen nettituttavuuden kuvassa.

Kaikki alkoi viattomasti: 19-vuotias Mark Kowalczyk sai Tinderissä matchin. Mies oli tykännyt 19-vuotiaan Jenna-nimisen naisen kuvasta, ja nainen ilmaisi pitävänsä myös Markista.

Lähempi tarkastelu paljasti jotakin karmivaa, kertoo Daily Mail. Mark havaitsi, että Jennan kuva oli otettu hänen asunnossaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kowalczyk jakoi otoksen Jennasta ja itsestään kylpyhuoneessaan Twitteriin. Samalla mies ilmoitti, ettei ole koskaan tavannut kyseistä nuorta naista.

Lyhyessä ajassa tviittiä jaettiin 14 000 kertaa. Lopulta kuva osui myös kyseisen Jennan silmiin.

Hän ei suinkaan korjannut tilannetta. Jenna kiihdytti mysteeriä entisestään julkaisemalla kuvan itsestään Markin kuistilla. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Oudoille kuville oli yksinkertainen selitys. Kävi ilmi, että Jenna oli käynyt Markin kotibileissä, mutta kaksikko ei ollut tutustunut toisiinsa.

Twitter-käyttäjät ovat ottaneet ilon irti tilanteesta kommentoimalla, että vain tosirakkaus voi syttyä näin, ja että parin tulisi jo kuumeisesti lähetellä toisilleen yksityisviestejä. Pari kertoo aikovansa tavata myöhemmin.


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme