Mainos
Mainos

Teinityttöä haukuttiin lihavaksi – poikaystävä kuittasi haukut uskomattoman kauniisti

Nuori rakkaus on suloista ja päätä huimaavan pyörryttävää. Sosiaalisessa mediassa esitetyt rakkauden tunnustukset päätyvät myös muiden nähtäväksi. Samoin tapahtuu ilkeille viesteille, joiden lähettäminen tuntemattomille ihmisille on ikävän yleistä netissä.

Yhdysvaltalainen nuoripari, jonka osapuolet esiintyvät Twitterissä nimimerkeillä Tre Booker ja Madison ovat oiva esimerkki toisistaan hullaantuneista teineistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Monet sanovat minua pehmoksi, koska kirjoitan sinusta niin paljon. Mutta minua ei haittaa, sillä haluan kaikkien tietävän, kuinka paljon sinua rakastan, Tre Booker twiittasi tyttöystävästään tilillään maaliskuussa.

Nyt kyyhkyläiset ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa kuvia yhteisestä illastaan koulun tanssiaisissa. Onnellisen näköinen pariskunta ei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia, ja nettikikusaajat alkoivat haukkua Madisonia lihavaksi.

– Vau, hän rakastaa sinua, vaikka olet lihava, ihmetteli eräs.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ymmärrä, miten joku voi olla näin tunteeton ihmistä kohtaan, jota hän ei edes tunne, Madison vastasi Twitterissä kohtaamaansa ilkeilyyn.

Tytölle satoi tukea ja positiivia kommentteja kirjoituksen jälkeen, mutta tärkein oli varmasti oman poikaystävän puolustus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Et ole lihava, kulta. Jumala teki sinusta juuri täydellisen minulle, Tre Booker twiittasi saaden koko netin hullaantumaan parin roihuavasta rakkaudesta.

Lähde: SomeEcards

***

Nettikiusaamisen sijaan huomionsa voi keskittää mieluummin vaikka uusien niksien opetteluun.


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme