Mainos
Mainos

Tekisitkö näin rakastamallesi ihmiselle? YouTube-starojen "hauskoissa" videoissa miehet itkettävät tyttöystäviään

YouTube-stara Josh Paler Linin idea ”hauskasta pilasta” on tunnustaa pettäminen tyttöystävälle vuosipäivän kunniaksi.

Joidenkin mielestä pilapuhelut ovat hauskoja. Toiset nauttivat käytännön piloista. YouTube-tähtien suosimassa pilassa tarkoituksena on vain aiheuttaa pahaa mieltä omalle kumppanille. Hauskaa, eikö?

Ai, ei? Niinpä.

Vice.com kirjoittaa YouTube-stara Josh Paler Linistä, jonka idea ”hauskasta pilasta” oli jäädä tyttöystävälleen kiinni feikatusta pettämisestä. Narahdus luonnollisesti hoidettiin parin vuosipäivänä, jotta tuska olisi maksimaalinen.

– Sori, beibi, mies toteaa kameralle ennen pilailun aloittamista.

Videolla Lin esiintyy Skypessä muka-vahingossa bikininaisen kanssa ja sulkee sitten ”viallisen” yhteyden. Tyttöystävä luonnollisesti järkyttyy ja alkaa soitella miehensä perään.

Pojan tuomat ruusut eivät häntä ilahduta. Seuraavaksi Lin selittää innoissaan, miten viritteli kameroita naisen asuntoon. Lienee selvää, ettei tyttöystävää naurata. 

Samantyyppisen pilan teki videotähti Roman Atwood, joka myös tunnusti keksityn pettämisen vuosipäivänä. Pila kuitenkin räjähti käsiin: uhriksi joutunut tyttöystävä oli huomannut kameran ja päätti tunnustaa oman, keksityn pettämisensä samalla.


Tämä ei ole ensimmäinen, eikä karmivin pilatrendi. Joissain YouTube-videoissa ihmisiä ammutaan ja uhataan, koska ilmeisesti sellainen on hauskaa.

Kenen mielestä, sitä emme tiedä.


 

Lähde: Vice.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme