Mainos
Mainos

Tiesitkö? Tästä syystä miehet tarjoavat suuseksiä kumppanilleen

Sille, miksi miehen pitäisi tarjota kumppanilleen paljon suuseksiä, on olemassa tieteellinen syy.

On paljon hyviä syitä sille, miksi pariskuntien tulisi harjoittaa suuseksiä niin paljon kuin haluja riittää. Se on ensinnäkin kohteliasta. Lisäksi naiset saavat noin yleisesti ottaen vähemmän orgasmeja kuin miehet, joten miehen tarjoama suuseksi on oiva tapa saada naisen orgasmilukemat kohoamaan.

Näistä hyvistä syistä huolimatta todellinen selitys on vielä yksinkertaisempi: Naiset saattavat herkemmin jäädä suhteeseen, jossa kumppani tarjoaa suuseksiä. Ja miehet yrittävät pitää kumppaninsa itsellään nautinnon avulla, väittää Medical Daily.

Medical Daily viittaa vuoden 2013 tutkimukseen, jossa 243:a pitkäaikaisessa suhteessa olevaa heteromiestä tutkittiin. Selvisi, että mitä enemmän miehet uskoivat kumppaninsa olevan haluttu muiden miesten keskuudessa, sitä todennäköisemmin he tarjosivat tälle suuseksiä. Miehet siis yrittävät ehkäistä naisen mahdollista harhateille joutumista. Teoria on, että jos naiset saavat tarpeeksi nautintoa omalta kumppaniltaan, he eivät eksy vieraisiin.

Lähteet: Mic, Medical Daily

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme