Mainos
Mainos

Todellisuus eroaa kuvitelmista – näin yhden illan jutut oikeasti etenevät

Yhden illan jutut eivät useinkaan mene niin kuin etukäteen kuvittelet. Viralthread listasi, miten oletukset ja kuvitelmat eroavat karusta yhden illan huuman todellisuudesta. Kuulostaako tutulta?

Kun heräät...

Oletuksissasi

Heräät raikkaana ja meikattuna, puet rauhassa ja siistiydyt kylpyhuoneessa ennen kuin hän herää. Kun olet kaunistautunut, menet takaisin sänkyyn, mies herää ja tarjoilee sinulle aamiaista.

Todellisuudessa

Hengityksesi haisee, ripsivärisi on karissut poskillesi ja hiuksesi ovat sekaisin. Myös hänen hengityksensä haisee ja ilmoitatkin heti kättelyssä, että lähdet kotiin. 

Kun keskustelette...

Oletuksissasi

Puhutte, kuinka upea edellisyö olikaan ja mitä kaikkea yhteistä teillä kahdella onkaan. Suunnittelette päivän ohjelmaa ja nauratte yhdessä.

Todellisuudessa

Kysyt häneltä, mitä viime yönä tapahtuikaan ja harrastitteko seksiä. Tunnet olosi kiusaantuneeksi ja päätät lähteä.

Kun lähdet hänen kodistaan...

Oletuksissasi

Olet kantanut mukanasi arkivaatteita, joten näytät tavalliselta kaduntallaajalta ulos lähtiessäsi. Halaatte toisianne hyvästiksi ja kiitätte toisianne mahtavasta yöstä.

Todellisuudessa

Päälläsi on edellisen illan juhlavaatteet ja näytät hirveältä. Halaatte kömpelösti ja toinen ehdottaa numeroidenvaihtoa, joka ei todellisuudessa kiinnosta kumpaakaan. 

Kun kävelet kotiin...

Ajatuksissasi

Näytät aivan tavalliselta kävelijältä aurinkoisena päivänä, mitä nyt sait juuri seksiä ja tunnet olosi siksi mahtavaksi.

Todellisuudessa

Kaikki tietävät, mitä viime yönä tapahtui ja tunnet olosi huonoksi ja tuomituksi.

Kun törmäät häneen jälkeenpäin...

Oletuksissasi

Tervehditte kuin ketkä tahansa, vaihdatte pari sanaa ja toivotatte hyvää päivänjatkoa.

Todellisuudessa

Piiloudutte, luotte pälyilevän katsekontaktin toisiinne tai esitätte, ettette tunne toisianne. Jos joudutte puhumaan toisillenne, kikatat hermostuneesti ja sanot, että sinun täytyy mennä. 

Piilokamera paljastaa, millaisiin mokiin miehet sortuvat yrittäessään lähestyä vastakkaista sukupuolta:

Lähde: Viralthread

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme