Mainos
Mainos

Törkeä rakkauspetos paljastui: "Eronnut" mies olikin naimisissa – ja asui edelleen perheensä kanssa

Seurusteltuaan kaksi vuotta mukavan miehen kanssa naiselle selvisi, että mies on elänyt kaksoiselämää.

Erot eivät ole hauskoja, mutta joskus ne ovat hyvin tarpeellisia – varsinkin tällaisissa tilanteissa!

37-vuotias, salanimellä obviouslyworthless toimiva nainen pyysi Reddit-yhteisösivustolla apua karmaisevaan parisuhdeongelmaansa. Seurusteltuaan kaksi vuotta mukavana pitämänsä miehen kanssa naiselle selvisi, että mies on edelleen naimisissa ja asuu perheensä kanssa.

Nainen oli tavannut miehen, kun kummankin avioeroprosessi oli tahollaan kesken. Mies oli väittänyt eron astuneen voimaan, mutta kyseessä olikin valhe: mies oli perunut erosuunnitelman, ja pyytänyt vaimoaan muuttamaan takaisin kotiin. 37-vuotiaalle naiselle hän valehteli asiasta koko suhteen ajan.

– Hän sanoo, että he ovat naimisissa vain paperilla ja hänen menemisistään ei kysellä. Hän asuu luonani neljä yötä viikossa, tai enemmän, joten se osa voi olla totta, mutta fakta kuitenkin on, että hän valehteli minulle tästä ja monesta muusta asiasta kaksi vuotta. En usko sanaakaan, mitä hän sanoo, mutten voi vain lähteä, nainen kuvaa.

– Haluan hänen tietävän, miten paljon hän on minua satuttanut, mutten usko, että hän oikeastaan välittää. Jos hän välittäisi, miksi hän tekisi näin? Miksi valehdella niin kauan, ja jos se ei oikeasti ole ”avioliitto”, miksi valehdella siitä alun perinkään?

"Hän syö kakkua kahdessa leipomossa"

Naisen saamat vastaukset eivät ennusta suhteelle minkäänlaista onnellista loppua. Kommentoijat kannustavat naista paitsi soittamaan miehen vaimolle, myös poistumaan äkkiä tilanteesta.

– Hän teki näin, koska voi. Älä yritä saada häntä ymmärtämään mitään, koska tuhlaat vain aikaasi, hän on luultavasti kykenemätön ymmärtämään muiden ihmisten tunteita. Anna hänen tavaransa takaisin ja katkaise yhteys, nimimerkki DFahnz sanoo.

Mies oli valehdellut myös asuinpaikastaan, mikä selittää sen, ettei nainen 2,5 vuoteen mennyt miehen kotiin tai tavannut tämän perheestä ketään. Petollinen mies on perustellut tilannetta sillä, ettei halua häiritä lasten elämää erolla. Väitteeltä vie pohjan se, että kyseiset lapset ovat jo aikuisia.

– Hän syö kakkua kahdessa leipomossa. Sulje omasi, eräs kommentoija vinkkaa.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme