Mainos
Mainos

Työlleen omistautunut kätilö lähti hoitamaan synnytystä kesken kampaamokäynnin: "Äiti, vauva ja hiukset voivat hyvin"

Kesken kampaamoreissun potilaansa synnytykseen kiirehtinyt kätilö ehti paikan päälle juuri ajoissa.

Synnytys ei katso aikaa. Tämän oppi kantapään kautta kätilö, joka sai kuulla potilaansa synnytyksen käynnistyneen hänen istuessaan kampaamotuolissa. Kätilö Carrie Hall ei aikaillut, vaan lähti avustamaan synnytyksessä kesken hiustenvärjäyssession. 

– Se oli tavallinen päivystysvuoro ja ajattelin, että minulla olisi hyvin aikaa hiustenvärjäykseen. Minua kutsuttiin, mutta potilaan synnytys ei edennyt kovaa vauhtia, Hall kertoo tilanteesta.

– Kampaajani oli juuri viimeistelemässä hiuksissani olleita folioita, kun hoitaja soitti, että potilas olisi valmis synnyttämään.

Sairaala sijaitsi kampaamolta vain viiden minuutin ajomatkan päässä, joten nainen ehti paikan päälle ajoissa saattamaan vauvan maailmaan.

Synnytys oli nopeasti ohitse

Nainen julkaisi kuvan itsestään poseeraamassa vauva sylissään ja foliot päässään Frontier Nursing Universityn Facebook-sivuilla. Yllättävän moni kuvaan kommentoinut esitti huolensa siitä, kärsivätkö naisen hiukset keskenjääneestä kampaamoreissusta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hall paljasti, että hän saapui synnytyssaliin juuri sopivasti silloin, kun äiti oli alkanut ponnistaa. Tilanne oli pian ohitse, ja hän pääsi takaisin kampaamotuoliin parissakymmenessä minuutissa.

– Palasin autolleni, menin takaisin liikkeeseen ja hiukseni viimeisteltiin. Täytyy sanoa, että äiti, vauva että hiukseni voivat hyvin, Hall kertoo CafeMom-sivustolle.

Lähde: CafeMom

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme