Mainos
Mainos

Uhkea nainen kohtasi vihamyrskyn kihlajaiskuviensa vuoksi – sulhanen pisti muille luun kurkkuun

Kun pluskokoinen Mzznaki Tetteh julkaisi yhteiskuvan kihlattunsa kanssa, vihakommenttien määrä oli järisyttävä.

Kun ghanalainen Mzznaki Tetteh ja hänen poikaystävänsä Kojo Amoah vastikään kihlautuivat, otattivat he sen kunniaksi onnea huokuvia yhteiskuvia. Onnitteluja sateli – mutta niin sateli myös järisyttävän törkeitä kommentteja.

Jos et näe kuvaa voit katsoa sen täältä.

Instagramiin lisättyihin kuviin alkoi sadella tökeröitä kommentteja: eritoten kuvaan, jossa poikaystävä nostaa Mzznakin ilmaan.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

”RIP tuon miehen selkäranka.”

”Yäk”

”Hänen kätensä ovat vahvemmat kuin aiempi parisuhteeni.”

”Näettekö miehen vääntäytyneet kasvot?”


Mzznaki ei niinkään välittänyt kommenteista, mutta Kojo teki jotain todella upeaa: hän kirjoitti todella kauniisti tulevasta morsiamestaan Facebookiin. Päivitys pistänee monelle Mzznakin ulkonäköä kommentoineelle luun kurkkuun.

Mies ei kommentoinut ilkeitä kommentteja sanallakaan, vaan sen sijaan kirjoitti, mitä hänen tuleva morsian hänelle todella merkitsee.

“Olet aina ohjannut minua oikeaan suuntaan, kun olen ollut väärässä. Tulit elämääni ja muutit koko maailmani. Olen menettänyt kokonaan kontrollin itseeni. Sydämeni ei enää kuulu minulle. Se on annettu sinulle. Minun rakkaani, minun sydämeni, minun maailmani – olet parasta, mitä minulle on ikinä tapahtunut.”

Kuinka moni voi sanoa kuulleensa oman kumppaninsa suusta yhtä kauniita sanoja?

Video: Lapset kertovat rakkaudesta.

Lähde: Faithit.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme