Mainos
Mainos

Uneksitko koskaan lentäväsi? Se voi merkitä jotain todella mahtavaa

Onko sinulla kokemuksia unista, joissa kiidät ilmojen halki tai leijailet kevyesti pää pilvissä? Onneksi olkoon, sillä nämä lentämisunet voivat merkitä jotain todella suurta.

Lentämisunet merkitsevät unien tulkitsijoiden mukaan sitä, että elämässäsi tapahtuu todella positiivisia asioita. Lentämisunesta herätessäsi sinusta saattaa tuntua siltä, kuin olisit juuri laskeutunut maan pinnalle. Et tunne lainkaan stressiä tai huolta, ainoastaan helpotusta.

Sinusta voi tuntua myös siltä, että mikään ei estä sinua toteuttamasta kaikkia niitä mahdollisuuksia, joita tulevaisuus eteesi asettaa.

Lentäminen voi symboloida myös menestystä 

Yleensä näitä unia nähdään sen jälkeen, kun jokin suuri ongelma elämässä on ratkennut. Nämä unet ovat tyypillisiä esimerkiksi stressaavan ajanjakson jälkeen, kuten kesäloman alettua.

Lentämisunet voivat kertoa myös saavutuksista, joita olet elämässäsi saavuttanut. Lentäminen voi symboloida menestystä työelämässä tai vaikkapa raha-asioissa. Kun tunnet itsesi luottavaiseksi, se heijastuu väistämättä myös uniisi.

Joten jos näet unia, joissa lennät, ei mitään syytä huoleen. Se on itse asiassa hieno asia! 

Video: Katso videolta, kuinka maaginen kosketusilluusio oikein toimii. 


Lähde: Popsugar 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme