Mainos
Mainos

Unelmien työpaikka kokeilunhaluiselle? Firma etsii testaajia seksileluille

Tanskalainen seksileluihin erikoistunut verkkosivusto etsii koehenkilöitä testaamaan seksileluja.

Kokeilunhaluiselle ihmiselle on luvassa huipputyö! Get Close -niminen yritys, joka myy verkkosivuillaan seksileluja, etsii nimittäin koehenkilöitä, joiden tarkoitus olisi testata niitä.

– Täydellinen koehenkilö on sellainen, joka on kiinnostunut seksistä – sekä itsekseen että parin kanssa, sanoo Trina Jensen yrityksestä.

Jensen kertoo, että koehenkilön tarkoitus olisi myös kirjoittaa arvosteluita testaamistaan tuotteesta muiden iloksi. Koehenkilö ei tarvitse mitään erityistä koulutusta tai pätevyyttä, ja firma toivoo, että hakijoiden joukosta löytyisi niin heteroita, bi-seksuaaleja kuin homoseksuaalejakin.

Testaajan iän pitää olla vähintään 18, mutta yläikärajaa ei ole. Jensen kertoo, että jo tulleiden hakemusten joukossa on kaikenikäisiä halukkaita, mutta yllättävän paljon miehiä.

Käteismaksua työpaikasta on turha odottaa, mutta testaamansa tuotteet saa toki pitää!

Voiko seksiväleintä testaamalla tienata elantonsa?

Ja voipa seksivälineitä testaamaalla tienatakin! The Sun kertoi aiemmin tänä vuonna Joan B. -nimisestä tanskalaisbloggarista, joka saa elantonsa seksivälineitä testaamalla.

41-vuotias Joan on viimeiset 16 vuotta elänyt seksivälineitä testaamalla. 

– En ole koskaan pelännyt dildoja, nainen totesi The Sunille elokuussa.

Naisen mukaan hänen pahin pelkonsa elämässä on se, että patterit loppuvat.

Myös MTV Lifestyle uutisoi aiemmin tässä kuussa Joanista, kun hän haastoi muutkin pariskunnat mukaan seksikokeiluunsa. Seksibloggari oli nimittäin päättänyt järjestää omanlaisensa joulukalenterin ja harrastaa joka päivä seksiä miehensä kanssa aina joulukuun ensimmäisestä aattoon asti.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme